De werkwijze

Iedere interieurwens is persoonlijk en specifiek. Om deze reden maakt Studio Neighbours voor ieder project een persoonlijke offerte op maat. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat de wensen en ideeën zijn, zodat we een passende offerte kunnen opstellen. Naast een advies op maat is het ook mogelijk om voor ‘on the spot advies’ te kiezen. Een dergelijk advies kent een vaste prijs.

Interieurontwerp op maat.

Wil je gaan verbouwen, verhuizen of heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een totaalplan voor jouw nieuwe interieur en begeleiden je bij iedere stap van het proces.

Een traject start met het creëren van een moodboard. Zo weten we zeker dat we het juiste vertrekpunt nemen. Allereerst starten we met de indeling. Tijdens een tussentijdse bespreking wordt deze indeling besproken en worden onze keuzes toegelicht. Zodra de indeling vaststaat, gaan we het plan verder inkleuren. We maken keuzes voor de kleuren en materialen, werken maatwerk nader uit en doen voorstellen voor de meubels en accessoires.

We presenteren het volledige plan met fotorealistische 3D beelden en laten je aan de hand van stalen kennismaken met kleuren en materialen.

v.a. 2250 excl BTW (gehele leefverdieping)

Maatwerk uitwerking

Bij Studio Neighbours houden we van maatwerk. Met maatwerk kan een ruimte efficiënt benut worden en het is ook nog eens voor ieder interieur uniek. Van een maatwerkbed in een kinderkamer tot een kastenwand in een woonkamer, wij maken graag voor elke toepassing een ontwerp.

Wij hebben in de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd met meubelmakers waar we graag mee samenwerken. Daarom doen we graag een voorstel voor een passende meubelmaker. Ook kunnen wij de realisatie begeleiden.

Uitvoering v.a. 550 excl BTW

Interieuradvies on the spot

Wil je graag zelf jouw interieur ter hand nemen maar kom je er niet helemaal uit? Heb je vragen over een ruimte die je anders wilt indelen of wilt opfleuren met accessoires? Dan komen wij graag bij je langs voor een twee uur durend adviesgesprek.

In deze twee uur bespreken we al jouw interieurvragen en geven we ideeën voor de indeling, kleur, verlichting en styling. Na afloop ontvang je een overzicht van de punten die we hebben besproken.

299 excl BTW*

*Reiskosten buiten een straal van 15 km van Rotterdam 0,30 per km (excl. BTW).

Heb je vragen, wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je interesse in een leuke samenwerking?

© Studio Neighbours 2024
© Studio Neighbours 2024

Brand + web design C/Creative Agency