Bussum

Maatwerk in Bussum

Voor deze maatwerkopdracht werd Studio Neighbours ingeschakeld voor de indeling en het maatwerk van een speelkamer voor de kinderen van dit gezin. De kinderen van dit gezin houden van klimmen, klauteren en optreden, dus bij het ontwerpen van de maatwerkkast is hier rekening mee gehouden. De maatwerkkast voorziet in voldoende opbergruimte voor al het speelgoed, een open gedeelte voor een garage annex poppenhuis, zitjes die kunnen worden uitgeschoven en een heus podium. Door een plank uit te schuiven boven het podium kan zelfs een toneelgordijn worden opgehangen.

Studio Neighbours heeft naast het ontwerp van het maatwerk ook advies gegeven voor de kleuren op de wanden, de lambrisering van het behang en de posters op de muur. Dit heeft geresulteerd in een fijne en warme speelruimte waar de kinderen nu dagelijks spelen en vele voorstellingen geven.

Ook is bij de indeling voldoende ruimte gereserveerd voor een kinderbureau en zijn er boekenplanken bevestigd voor alle kinderboeken waar de kinderen graag in lezen.

Ook is bij de indeling voldoende ruimte gereserveerd voor een kinderbureau en zijn er boekenplanken bevestigd voor alle kinderboeken waar de kinderen graag in lezen.

Studio Neighbours heeft naast het ontwerp van het maatwerk ook advies gegeven voor de kleuren op de wanden, de lambrisering van het behang en de posters op de muur. Dit heeft geresulteerd in een fijne en warme speelruimte waar de kinderen nu dagelijks spelen en vele voorstellingen geven.

Heb je vragen, wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je interesse in een leuke samenwerking?

© Studio Neighbours 2024
© Studio Neighbours 2024

Brand + web design C/Creative Agency